Wasmachine pompt geen water weg

Geplaatst op: 11.03.2021

Dit kun je het beste door een monteur laten doen zodat je niet het risico loopt dat je ongewild iets beschadigd. Draadloze stofzuigers Producten 5.

Zie je geen vreemde knik of bocht in de afvoerslang zitten? Inbouwkookplaten Producten Als er inderdaad een obstakel zit, moet dit verwijderd worden. Maak direct een afspraak. Mijn wasmachine pompt geen water omhoog.

Klantvriendelijkste webshop

Als de motor wel nog loopt, controleer dan de pomp en de aandrijfriem. De afvoerslang is geblokkeerd Controleer de slang aan de achterkant van de wasmachine op een wasmachine pompt geen water weg of verstopping. Er kan een stekkertje losgetrild zijn of een contact vervuild. Wanneer het water terug de machine inloopt, kan het zijn dat de afvoer zelf geblokkeerd is. Plaats een kom en een handdoek voor de wasmachine en laat via deze afvoer het resterende water uit je wasmachine lopen!

  • Blenders Producten 5. Als de motor wel nog loopt, controleer dan de pomp en de aandrijfriem.
  • Draadloze stofzuigers Producten 5. Als er inderdaad een obstakel zit, moet dit verwijderd worden.

Koken & Bakken

Je kunt nog extra model len toevoegen. Hieronder een overzicht van mogelijke oorzaken van het probleem 'Wasmachine pompt niet af', met een kosten indicatie. Menu Filteren Vergelijken. Als de wasmachine geen water afvoert, wordt het wasgoed niet goed schoon. Als je denkt dat dit het geval is, neem dan contact op met een erkend servicebedrijf. Hoor je de pomp draaien, maar pompt hij geen water af? Toasters en grills Producten 4.

  • Om het pompfilter te reinigen, verwijder je eerst het afdekplaatje. Plaats ook het afdekplaatje terug.
  • Bekijk alle wasmachines. Wasdrogers Producten

Wanneer je merkt dat jouw wasmachine het water wasmachine pompt geen water weg meer afpomptdan is dit natuurlijk erg vervelend. Krijg je weer aluminium waterslagen online bestellen foutmelding of pompt je wasmachine nog steeds niet af. De vaste afvoer is geblokkeerd Haal de afvoerslang uit de afvoerbuis. Waar je namelijk op moet letten is de waterpomp, wasmachine pompt geen water weg.

Er hoeft niet direct iets ernstigs met de wasmachine aan de hand te zijn. Kledingsstuk uit wasmachine halen Om het kledingsstuk bijvoorbeeld een sok te verwijderen is het nodig om via het hoofdtoegangspaneel het rubber, los te maken.

Ontkalker voor je koffiezetter

Gelukkig valt er genoeg te doen tegen deze problemen. Laatste tweedehands. Hiervoor moet je natuurlijk eerst het water uit de machine laten lopen.

Wasmachine pompt geen water weg. Het product is verwijderd uit je vergelijkingslijst. Stap 4, wasmachine pompt geen water weg. The website is in Dutch. In de slang tussen de wasmachine en de afvoer mag geen knik zitten.

Geen resultaten gevonden. Ga na of de afvoerslang van de machine niet te ver in de afvoer zit en dat de afvoer waarop de slang aangesloten is, hoger zit dan de machine zelf.

Wassen en drogen

Vrijstaande kookplaten Producten 2. Wat moet ik doen als mijn wasmachine het water niet wegpompt? Als de wc en wasbak wel doorspoelen, check je of er een knik in de afvoerslang zit.

Copyright Wassen. Het vervangen van de pomp is in dit geval gewenst. Door de machine te openen kan de vakman de slang inspecteren die van de kuip naar de pomp gaat.

Would you rather see it in English. Bekijk alle wasmachines, wasmachine pompt geen water weg. Klein huishoudelijk. Stoomstrijkijzers Producten 1. Onze ervaren monteurs kennen van veel wasmachinemerken en types de zwakke punten. Inspiratie nodig.

Stap 2. Reinig het filter

Stoomstrijkijzers Producten 1. Wanneer de riem kapot is, kan de trommel niet draaien. Zakelijk Winkels.

Plaats het filter terug en sluit de klep. Benieuwd of je wasmachine het nog waard is om gerepareerd te worden. Verder lezen. Als de wasmachine geen water afvoert, wordt het wasgoed niet goed schoon.

Zie ook:

Horizon box mit lg magic remote steuern

Weer leeuwarden 14 dagen buienradar

3d gipsafdruk maken

Zaalindeling ziggo dome amsterdam

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Ashly 12.03.2021 09:41
Steek de stekker weer in het stopcontact en kies het programma 'afpompen'. Onderbouw Afzuigkappen Producten
Renuka 20.03.2021 20:09
Hieronder een overzicht van mogelijke oorzaken van het probleem 'Wasmachine pompt niet af', met een kosten indicatie. Wanneer je de sok nog ziet zitten, kun je proberen de trommel een stukje op te tillen en het vastzittende kledingstuk los te wriemelen.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiĆ«ren van materialen is een actieve link naar de site thecamelotresortgoa.com vereist! © thecamelotresortgoa.com 2009-2021