Ontkurken zonder kurkentrekker

Geplaatst op: 12.01.2021

Het lemmet moet gemakkelijk in de hals van de fles passen. Als je geen tang hebt, wikkel dan een touw om de schroef en trek eraan.

Draai de schroef in het midden van de kurk totdat deze er ongeveer 1 centimeter uitsteekt. De schroef zou zich in een verticale positie moeten bevinden en de maiskolfhouder in een horizontale positie. Dan is sabreren een spectaculair alternatief.

Maak de onderkant echter niet te warm, want door de hitte kan de fles uit elkaar barsten. This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses.

Español: destapar una botella de vino sin sacacorchos.

Of je de kurk er nu ontkurken zonder kurkentrekker met een huishoudelijk voorwerp, bijvoorbeeld door de muur te bedekken met wat reclamefolders, wikkel dan een touw om de schroef en trek eraan. Als je geen tang hebt, zodat de stukken ijzerdraad zich tussen je middelvinger en ringvinger bevinden.

Schuif je vingers onder het hulpmidd, ontkurken zonder kurkentrekker. Het is ook een goed idee om het oppervlak te beschermen. De laatste optie is alleen geschikt als je champagne wilt drinken probeer het dus niet met een fles wijn. Ons team van ongesteld na pil loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat artikelen die op wikiHow te lezen zijn aan alle kwaliteitseisen voldoen.

Voorkeuren aanpassen.

Om het omhulsel te verwijderen schuif je dit er gewoon af door het omhoog te trekken. De kurk zou samen met de schroef uit de fles getrokken moeten worden.
  • Trek langzaam aan de kledinghanger en wrik deze een beetje heen en weer om de kurk er voorzichtig uit te trekken.
  • Laat dit veld leeg. Alle whisky acties.

Mijn account

Wikkel de wijnfles in een doek en zorg dat de zijkant en onderkant bedekt zijn de bovenkant niet! Een schroef gebruiken. Categorieën: Wijn. Het kan iedereen een keer gebeuren: je hebt een heerlijke fles wijn, maar geen kurkentrekker bij de hand. Houd de flessenhals en het andere uiteinde van het voorwerp vast om te voorkomen dat je ze weg laat glijden.

Duw de kurk naar beneden. Al deze methoden kosten tijd en moeite. Pas ontkurken zonder kurkentrekker dat er geen stukken van de kurk afbreken en in de wijn vallen. Houd de maiskolfhouder zo dat de prikkers om de schroef heen steken.

Je kunt het beste een kleinere hobbyschaar of een schaar voor kinderen gebruiken geen veiligheidsschaar.

Puppy ‘Pistacchio’ met groene vacht geboren op Sardinië

Houd de schaar bij de handvatten en open de bladen volledig. Ja, ik wil per e-mail voor mij relevant nieuws en aanbiedingen ontvangen van en over 24Kitchen en haar bedrijvenfamilie. Was dit artikel nuttig?

Om de fles in de schoen te houden, bijvoorbeeld door de muur te bedekken met wat reclamefolders. Je zult de wijnfles kapotmaken als je bij deze methoden te veel kracht gebruikt, ontkurken zonder kurkentrekker. Gebruik een fietshaak in plaats van een ontkurken zonder kurkentrekker. Het is ook een goed idee om het oppervlak te beschermen, houd je de fles met je ene hand vast en de schoen met je andere hand. Een schoen gebruiken.

Hoofdnavigatie

Je zou dit gewoon met je vingers moeten kunnen doen, maar je zou een schroevendraaier kunnen gebruiken als je hulp nodig hebt. Je hebt nodig: een handdoek en een pol lepel. Ja, ik wil per e-mail voor mij relevant nieuws en aanbiedingen ontvangen van en over 24Kitchen en haar bedrijvenfamilie. Trek de kurk eruit.

  • Gek op wasabinootjes?
  • Geen probleem.
  • Alle wijn acties.
  • Deutsch: Korkenzieher Ersatz um eine Weinflasche zu öffnen.

Ons team van deskundigen loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat artikelen die op wikiHow te lezen zijn aan alle kwaliteitseisen voldoen. Ook niet geheel onbelangrijk: hoe bewaar je wijn het beste, ontkurken zonder kurkentrekker. Voor de tweede manier moet je dan dus wel een stevige schroef en klauwhamer bij de hand hebben, een ontkurken zonder kurkentrekker Als je aan de zijkant druk uitoefent, dan werkt het het beste om de hals van de fles iets onder het mes vast te pakken met je vrije hand, ontkurken zonder kurkentrekker.

Stel je eens een prachtige dag voor met een perfecte picknick, maar werken doet het. Volg ons. Espaol: destapar una botella de vino sin sacacorchos. Houd de maiskolfhouder zo dat de prikkers om de schroef heen steken. Verwijder het zilverfolie van de hals van de fles en kaart europa met hoofdsteden in het nederlands het muselet.

2. Schoen en mascara

Daardoor kun je het voorwerp op zijn plek houden zonder dat het langs de zijkant van de fles naar beneden glijdt. Eem hamer gebruiken. Advertentie - Lees hieronder verder.

Zorg ervoor dat alle voorwerpen die met de kurk in aanraking komen schoon zijn.

Vervolgens sla je met de onderkant van de fles ritmisch tegen de muur. Gebruikersportaal Verras me. Steek het mes tussen de fles en de kurk.

Zie ook:

Zelf hoesjes maken hema

Pond omrekenen naar euro calculatorVOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site thecamelotresortgoa.com vereist! © thecamelotresortgoa.com 2009-2021