Witte afscheiding in onderbroek

Geplaatst op: 12.01.2021

Weet je niet zeker of je afscheiding normaal is? Bij mannen hoopt smegma zich op onder de voorhuid terwijl het bij vrouwen ontstaat in de plooien van de kleine schaamlippen en bij de clitoris.

De kleur, hoeveelheid en uitzicht van vaginale afscheiding verschilt van vrouw tot vrouw. Om reacties te plaatsen en te bekijken, is Javascript nodig. Meisjes vragen zich vaak af of hun menstruatie wel normaal is. Soms komt de afscheiding door een seksueel overdraagbare aandoening soa. Ik heb geen extra afscheiding en hou van het frisse schone gevoel. Als de vaginale afscheiding wordt veroorzaakt door een seksueel overdraagbare aandoening, zoals chlamydia of gonorroe, kan het mogelijk wel gevolgen hebben in de toekomst.

Naast de veranderde vaginale afscheiding heb je last van vaginale jeuk, pijn bij het plassen en vrijen? Of doordat er een onevenwicht ontstaat tussen de kiemen die normaalgezien samen in de vagina voorkomen: n of meerdere van deze kiemen woekert dan ten koste van de anderen. Onbeschermd witte afscheiding in onderbroek contact, verhoogt het risico op een seksueel overdraagbare aandoening soa, witte afscheiding in onderbroek. Van die flesjes met chemische spullen is helemaal niet nodig.

Plassen en vrijen doen dan soms pijn. Wanneer je last hebt van onregelmatige menstruaties kan het extra lastig zijn om je intieme hygine te onderhouden.

Gebruik van de anticonceptiepil of oestrogenen kan meer afscheiding geven. Dik en klonterig Wanneer je afscheiding je doet denken aan hüttenkäse, heb je waarschijnlijk te maken met een schimmelinfectie. Laat dit veld leeg.
  • Wat je wel kan doen is kiezen voor ondergoed uit katoen. Soms zijn er andere klachten buikpijn, pijn bij diepe penetratie, vaginaal bloedverlies,
  • In het kort In het kort Normale vaginale afscheiding is vloeibaar, doorzichtig of wit.

Veel witte afscheiding

Wat is vaginale afscheiding? De meeste meisjes krijgen er voor het eerst mee te maken wanneer de productie van vrouwelijke hormonen toeneemt. Zoekterm invoeren. Maar ik gebruik het een paar keer in de week en vind het gewoon een fijn gevoel.

Tijdens een zwangerschap is er vaak meer afscheiding. Zit er ook bloed bij de afscheiding? Trichomonas is een soa.

  • Betrouwbare informatie online.
  • Ten slotte kunnen vrouwen in de perimenopauze, de periode die vooraf gaat aan de menopauze, ook last hebben van bruinige afscheiding. Hoeveel seks is genoeg?

Schimmelinfecties komen best vaak voor: 60 procent van de vrouwen heeft wel eens last van. Het zit namelijk vol met bacterin en dode cellen. Een marketing truucje of niet.

Uw leeftijd heeft ook invloed: na de overgang wordt de vagina droger. Toch maken veel vrouwen zich druk om hun vaginale afscheiding. Dit zijn tussentijdse bloedingen wat betekent dat je lichaam moet wennen aan de hormonen! Een andere veelvoorkomende oorzaak voor veranderde vaginale witte afscheiding in onderbroek is bacterile vaginose.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.

Stel je vraag! Lees ook: Kutkeuvelen: praat eens wat vaker over je vagina 4. Dit is niet alleen levensgevaarlijk, in verband met het Toxisch Shock Syndroom TSS , maar geeft ook symptomen als vaginale jeuk, huiduitslag, vaginale bloedingen, pijn bij plassen en seks en ontstekingen.

Een andere veelvoorkomende oorzaak voor veranderde vaginale afscheiding is bacteriële vaginose.

Wanneer je last hebt van onregelmatige menstruaties kan het extra lastig zijn om je intieme hygine te onderhouden. Lees verder. Lees ook:. Chantal Janzen: 'Op date twee vroeg ik of Marco nog een kind wilde'. In een gezonde vagina leven veel onschadelijke bacterin en schimmels die zorgen witte afscheiding in onderbroek een bepaalde zuurgraad die het ontstaan van een infectie voorkomt.

Wat is vaginale afscheiding?

Geen nood: je kan gewoon even langs de drogist of je huisarts voor een kuurtje. Adviezen Adviezen bij vaginale afscheiding Klachten ontstaan eerder door te veel dan door te weinig hygiëne. De hoeveelheid varieert per vrouw: de ene vrouw produceert relatief weinig vaginale afscheiding en de andere juist wat meer.

Dik en klonterig Wanneer je afscheiding je doet denken aan httenkse, heb je waarschijnlijk te maken met een schimmelinfectie. Je afscheiding kleurt sowieso donkerder als het in contact is geweest met de buitenlucht. Dit is geen seksueel overdraagbare aandoening soa, witte afscheiding in onderbroek. Wanneer u antibiotica gebruikt kan de hoeveelheid schimmel toenemen. Hoe problemen met vaginale afscheiding voorkomen  Zorg voor een gezonde weerstand : neem voldoende beweging en eet gezond.

Je kunt inlegkruisjes gebruiken. Toelichting Kunt u toelichten waarom niet. Vraag volgen.

Iets om je zorgen over te maken?

Een bijzonder nuttig goedje dus. De kleur kan afwijkend zijn: groengeel of sneeuwwit. Bij mannen is er een bijmenging van producten uit de prostaat en de klieren van Littré. Vaginale spoelingen en vaginale deodorant kunnen de vagina irriteren.

Blijf ingelogd. Gewoonlijk ruikt het wat zuur; het kan ook zonder geur zijn. Het is denk ik niet goed als je elke dag je vagina wast met ph neutrale zeep.

Zie ook:

Netflix opzeggen bij kpn

Songtekst laat het los


Onze lieve vrouwe bedstro siroop

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Ahlam 17.01.2021 14:26
Er is geen bewijs dat dit helpt. Als je het vervelend vindt dat je ondergoed nat wordt, of gewoon een hekel hebt aan dat natte gevoel, gebruik dan een inlegkruisje.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site thecamelotresortgoa.com vereist! © thecamelotresortgoa.com 2009-2021