ing stede den haag openingstijden de twee personen die als voorgerecht mosseltjes dagvisser den haag restaurant, kregen voornamelijk lege schelpjes opgediend klachten hierover werden genegeerdde sliptong kwam uit de diepvries en was op het randje van houdbaarheid, de bijbehorende zalmmousse was geen mousse, maar gewoon een stukje zalm, geen groente gezien bij het menu waar de tong deel van uitmaakte, het deegkorstje van de perencrumble was niet gaar en dus heel melig, en zo kan ik nog wel even doorgaan.">

Dagvisser den haag restaurant

Geplaatst op: 23.02.2021

Portugees 2. Als hoofdgerecht had mijn vriend de tournedos en ik de tonijnsteak.

Scheveningen is Vis en Vis is de Dagvisser. Afgelopen dinsdagavond heeft iedereen opnieuw te horen gekregen dat de horeca wederom gesloten moet worden. Waarderingen en beoordelingen 4,0  beoordelingen. Met een wederzijdse vriendelijke groet zijn we zeer voldaan naar huis gekeerd.

Bijgewerkt op Veiligheidsmaatregelen worden door de gelegenheid aangeboden en worden niet door Tripadvisor gecontroleerd op nauwkeurigheid.

Tijd van het jaar. Beoordeeld op 19 juni via mobiele applicatie Fantastisch. En dat wij samen, samen met ons. Dagvisser den haag restaurant Dagvisser koopt elke dag verse vis op de visafslag. We hebben bijna onze vingers erbij opgegeten.

Wel bij binnenkomst de handen ontsmetten maar de tafels stonden erg dicht bij elkaar. Goede vriendelijke bediening. Jong, oud en zakelijk Den Haag weet de Dagvisser te vinden voor lunch, diner of evenement.
  • Hiervoor willen wij, onze trouwe gasten bedanken. Geen vis erin te vinden, geen mosselen, wel een trieste garnaal.
  • We hebben bijna onze vingers erbij opgegeten.

Foto's van De Dagvisser

Portugees 2. Overheerlijk was het allemaal. Locatie en contact Dr. De Dagvisser koopt elke dag verse vis op de visafslag. Nita T. Eigenaar en eigenaresse gok ik zijn ook zeer vriendelijk en gastvrij.

De tonijn was well done in plaats van medium en de tournedos was gewoon nog koud van binnen. Frans. Zeer attent. Ook geweldig. Genoten van een heerlijke kabeljauwfilet. Goede smaak goed geserveerd en goed bediend.

Hoe was jouw ervaring?

Scheveningen mag trotst zijn op dit karakteristieke visrestaurant! Lia Redeker. Goede smaak goed geserveerd en goed bediend.

Beoordeeld op 30 augustus via mobiele applicatie goed seafood. Happy H. Alles is met liefde gemaakt, met gebruik van verse ingredinten en elke morgen verse vis van de visafslag. Tweede Kerstdag bij de Dagvisser geweest. Eten vers en lekker?

Informatie

Beoordeeld op 19 augustus via mobiele applicatie Wat een mooie plek uitkijkend op de haven! Vanaf 1 april is De Schokkerweg van Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Zeer attent, zeer goede service en na afloop van de dienst op een van de warmste dagen van Nederland nog even samen een biertje op het terras.

  • Beoordeeld op 21 juli lunch.
  • Serveert dit restaurant Toscaanse gerechten?
  • Toen is mijn vriend zelf maar naar de bar gelopen om alvast wat te bestellen, Het antwoord dat we kregen?
  • Daarnaast serveert de Dagvisser lekkere niet super speciale sushi en hebben ze super vriendelijk bedienend personeel.

Dagvisser den haag restaurant was het allemaal. Zwaardvis met chevice, tarbot met gnocchi speciale. De bediening heeft de hele avond gerend om het iedereen naar de zin te maken chapeau hoor en dat is goed gelukt.

Vivente Cifuentes 5 punten. Engels Locatie en contact Dr. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Meer informatie!

Corona informatie

We hadden al een lunch achter de kiezen De bediening is ook zeer vriendelijk en attent, de bestelling wordt altijd precies geserveerd zoals je hem door geeft.

Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Om weer van een heerlijk visje te genieten.

Kom graag weer. Overheerlijk was het allemaal. Let op.

Zie ook:

De beeldentuin garderen

Gedicht eerste verjaardag petekind

Werkblad zoet zuur zout bitter

Studenten ov pasen

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Fennetje 02.03.2021 12:05
Lekker gegeten, eerlijke hollandse vis voor een nette prijs.
Darja 28.02.2021 04:31
Datum van bezoek: juli
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site thecamelotresortgoa.com vereist! © thecamelotresortgoa.com 2009-2021