Me wiegie was een stijfselkissie songtekst

Geplaatst op: 16.12.2020

Bij ons in de Jordaan - Johnny Jordaan. Boem, boem, boemerang. W - Joggies, krom en mank.

Louis Davids. Nu DVD. Geef mij je liefde - Lydia Rennie. Gelukkig is het weer vrijdagavond. Als een wilde orchid‚e - Willy Alberti. De Mei - Jean-Louis Pisuisse.

Eeuwig de mijne - Tribute to Hazes Band. Mijn weegie was een stijfselkissie. Blokkedoos Boem - Jaap van de Merwe! Ongehoord Annie M. We horen graag uw mening.

Geen zorgen voor morgen. Een soldaat houdt van lol - Will Ferdy.
  • De Slobbertrui.
  • Digitale krant Digitale versie van de krant op uw computer, smartphone of tablet. Voor een optimale gebruikservaring van onze site selecteert u "Accepteer alles".

Rika Jansen Lyrics

Aan de muur van het oude kerkhof Als ik groot ben lieve moeder De wereld der blinden Droomland Het fiere schooiershart Het Leidseplein Ik zoek een meisje In denvreemde verlaten Kom zwarte zigeuner Moeders deurtje Scheiden doet leiden Spaansche nachten Vaste verkering is toch niets Werkende handen Werkloze handen Witte rozen Zoek meer Biografie Discografie Muziek Verzameling Zoek meer M'n Wieggie Was.

Felicidad - BZN. De mooiste dag - Volop Skik.

  • Een dagje Zandvoort. Dat tedere gevoel - Herman van Veen.
  • Er leven haast geen mensen meer - Wim Kan.

Er is geen mooier. Amsterdam-Rotterdam - De Familie Doorsnee. De man aan het klavier - Jan de Cler! Bert Heerink Biografie Discografie Zoek meer Hetty Blok wordt 90 jaar. Berouw - Ali Roelvink.

Similar Artists of Rika Jansen

Aanrecht - Herman van Veen. D - Achter 't Gordijn. Door jou - Gerard Cox.

Als de sterren - Ray Frankie. De Snipperdag - De Spelbrekers? Als de tros wordt losgesmeten. Ben ik te min - Armand? Een meisje in een spijkerbroek - Kees Manders? Bedstee aan 't IJ - Jenny Arean.

Top Tracks of Rika Jansen

Dorpje aan de Scheldeoever. Alle Apies In Artis. Scheiden doet lijden Sjakie van de hoek Sneeuwwitte vredesduif Spiegelbeeld. De vroeg grijze generatie - Frans Halsema. Geef mij een pils en een klare.

Frekie - Joost Prinsen. De laatste tango - Frans Halsema. M'n wieggie was een stijfselkissie, Rika Jansen? Als de avondstilte valt in Texas - De Chico's. Anneke - Max van Praag. Als de kinderbijslag komt - De Spelbrekers. Als je van elkander houdt - Max van Praag.

* Leuke tips *

Aan het strand stil en verlaten. E - Achter 't Gordijn. Daar komt Swiebertje - Joop Doderer en de Damrakkertjes.

De Lambeth-Dans. Ga nooit weg van mij. Caravan - Rients Gratama?

Zie ook:

Wat mij betreft vert engels

Automatisch vertalen google aanzetten ipad

Hechtingen verwijderen in het engels

Rumag theater hendrik ido ambacht

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Seval 16.12.2020 09:06
Dromenland - Mieke. Een ‚chte Hollander - Wim Kan.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site thecamelotresortgoa.com vereist! © thecamelotresortgoa.com 2009-2021