Youtube app werkt niet op philips smart tv

Geplaatst op: 20.12.2020

Ik moest keihard werken en sparen. En toch kan een TV fabrikant best langer updaten om apps langer te laten werken, maar is een policy 5 jaar na eerste productie datum en niet langer

Met een smart tv kun je Youtube bekijken via het smart tv menu. YouTube op tv kijken, vind ik fantastisch en ik wil graag weten moe ik dat betalen. En dat door de zgn. Ik heb een Philips smart tv in gekocht:- echt voor griekse musiek met videos van youtube en voor facebook:- Ik ben zo verdrietig het waren mijn laatste centjes:- en heb erg lang moeten sparen voor euro. Ze lieten mij beiden de TV opnieuw instellen fabrieksinstelling om dit probleem op te lossen.

Door de aanpassingen is dat nu niet meer mogelijk. Een TV gaat langer mee dan de supportperiode van een fabrikant. Meld je aan Heb je al een account. Dit is waarschijnlijk de koppelcode die je dan op je mobiel of tv moet invoeren.

Daar ligt het niet aan.

10 gedachten over “YouTube stopt met tv-versie voor internetbrowsers op smart-tv’s”

Houd de dekking van de garantie van het product in de gaten. Zo niet bel dan met Phillips. Laat het me via e-mail weten als er op mijn reactie gereageerd wordt. Speciaal gekocht voor 3D en you tube , eerst vorig jaar zomaar de 3D app verwijderd , samsung gebeld en te horen gekregen dat dit niet meer ondersteund werd.

Als je volgende week nog steeds de problemen hebt en geen reactie van onze technische dienst kun je me dan weer een seintje geven?

  • Als mijn tv zo slim zou zijn hoefde ik de tv bij thuiskomst niet aan te zetten en direct mijn favoriete programma in het scherm te krijgen. Hier heb ik altijd YouTube op kunnen krijgen maar sinds die dienst is overgenomen door Google is deze niet meer te zien.
  • Pure geldafzetterij! Review: JBL Quantum — koptelefoon voor allerlei soorten gamers.

Modem experiabox 9 zte. Niet iedere abonnee beschikt over mr tv dit is namelijk afhankelijk van het type modem en abonnement dat je hebt? Update tracker. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

En geen netflix app meer terug te vinden Verbergen Weergeven. Hl slecht.

Abonneer je op onze tips en blogs

En dat door de zgn. Hallo, ik heb een Panasonic smart tv waarop ik altijd youtube aanzetten met mijn Samsung telefoon.

Voer de code in die je op je tv ziet.

Ik weet er alles van. Ik heb een model 8xx7 serie en ik kan weer via smart youtube kijken. Goed nieuws, Elmer. Maar kun je wat duidelijker zijn. Doet de youtube app het wel.

Met de Google Chromecast Youtube kijken op tv.

Heb je de software update doorgevoerd? Verstuur Terug naar overzicht. Punt was en is! Enige die nog wat langere support geeft kwa softwareondersteuning is Apple. Ik vind het niet kunnen zowel niet van Philips wat de uitleg ook is van YouTube , dan moeten hun maar opkomen voor hun klanten.

  • Vandaar dat ik schrijf dat het hele smart tv-gebeuren een beetje een wassen neus is.
  • Aansluiten luidsprekers met banaanstekkers of losse draden?
  • Werkt op alletwee niet meer.
  • Als ik dit wist zou ik liever met mijn oude tv blijven en mijn geld in mijn zak had gestopt.

Dat is 'ie. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is youtube app werkt niet op philips smart tv afstandsbediening te pakken en het interactieve tv menu te openen. Zie dat maar als een soort reclamebord van de jamie oliver pasta bolognese waar je in de praktijk niet tot nauwelijks mee gaat werken.

Schrijver weet kennelijk niets van Android. Ik wil graag promotionele communicatie ontvangen - op basis van mijn voorkeuren en gedrag - over Philips producten, evenementen en promoties. Joetjoep en netwerktoegangen voldoen ruimschoots. Wat ben ik boos!!.

1. Verwijder de niet-compatibele app.

Idem dito! Nou geweldig! De fabrikant doet er ook geen moeite voor - daar waar van een computer toch wel redelijk bekend is hoe de hardware aangestuurd moet worden, is dat bij een TV 'geheim'. Hoi henkie.

YouTube werkt wel maar als je eigen Android mediakastje hebt dan gebruik je de apps van de tv nooit. Het totaal bedrag bij elkaar was dan ook groter duurder? Sinds enige weken is die update er wel en dan werkt deze misschien weer wel.

Zie ook:

Pickwick slaap lekker thee

Wanneer distributieriem vervangen kia picanto

Dirk van den broek noord


VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Steyn 29.12.2020 17:30
Intussen is er een half jaar verstreken vanaf de eerste klacht. Ga ik in het menu naar updates…..
Masha 28.12.2020 09:48
Was al langere tijd gefrustreerd dat youtube niet meer werkte via mijn philips smart tv. Simpel koop een tablet met hdmi aansluiting en koop nooit nog een smart tv ze zulen wel bijdraaien Reageer.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site thecamelotresortgoa.com vereist! © thecamelotresortgoa.com 2009-2021