Google maps tijdlijn iphone

Geplaatst op: 09.03.2021

Maak een account aan of log in op een bestaand account. In dat geval heeft Google geen toestemming van je gekregen om je locatie vast te leggen. Google Maps biedt zijn gebruikers de mogelijkheid om een chronologie van de reizen die we dagelijks maken.

Een stop uit de locatiegeschiedenis verwijderen Open de Google Maps-tijdlijn in uw webbrowser. Belangrijk: Als u andere instellingen zoals Web- en app-activiteit heeft ingeschakeld en de locatiegeschiedenis onderbreekt of locatiegegevens uit de locatiegeschiedenis verwijdert, slaat u mogelijk nog steeds locatiegegevens op in uw Google-account doordat u gebruikmaakt van andere Google-sites, -apps en -services.

Tik rechtsboven op Meer    Instellingen. Tik op Zoek naar een plaats of adres of scroll en selecteer de juiste plaats in de lijst. Realtime informatie over de beste tijd om naar huis of naar het werk te vertrekken om files te omzeilen. Afhankelijk van de instellingen van uw camera-app kunnen locatiegegevens bovendien worden opgenomen in uw foto's.

De tijdlijn is priv en dus alleen voor u zichtbaar? Klik eenvoudig google maps tijdlijn iphone de dag die u wilt verwijderen. Vink nu het vakje voor 'Google Foto's' aan om de foto's op uw tijdlijn weer te geven.

Google Maps iPhone. Klik nu op uw tijdlijnknop.

Als een plaats in de tijdlijn niet klopt, kunt u de locatie bewerken en aangeven wanneer u er was. Als je ooit afgevraagd waar u de laatste week, kunt u gebruik maken van uw iPhone of iPad om uw locatie te bekijken geschiedenis. De standaardweergave is een minikaart bovenaan en een kort overzicht van uw meest recente locaties hieronder.

Tik in de weergave Uw tijdlijn op de drie stippen in de rechterbovenhoek en kies vervolgens 'Instellingen'. Hier komt het vertrouwen dat we kunnen hebben in de bescherming die Google op onze gegevens toepast. U kunt wel een dag of uw hele locatiegeschiedenis verwijderen. Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden. Zorg er ook voor dat Locatiegeschiedenis is ingeschakeld.

Volg deze praktische gids om uw Google Maps-tijdlijn op uw iPhone, iPad en computer te bekijken en te bewerken. Je bericht is geplaatst!

Ga eerst naar Mijn activiteit. Voorbeeld: Albums google maps tijdlijn iphone Google Foto's die automatisch worden gemaakt op basis van plaatsen die u heeft bezocht.

Het kan ook zijn dat je de functie instelt en er geen plaatsen kunnen worden weergegeven. Uw locatiegeschiedenis automatisch verwijderen U kunt ervoor kiezen locatiegeschiedenis die ouder dan drie maanden of achttien maanden is, google maps tijdlijn iphone, wat is kip kebab te verwijderen. Om toegang te krijgen tot uw tijdlijn - de gedetailleerde geschiedenis van overal waar u bent geweest, zelfs plaatsen waar u niet naartoe bent gegaan - opent u Maps en schuift u vervolgens het linkermenu open.

Google Maps-tijdlijn De Google Maps-tijdlijn geeft een overzicht van plaatsen die u mogelijk heeft bezocht en routes die u misschien heeft afgelegd!

Bekende problemen met locatieservices

Dit kan handig zijn om te weten waar we op een specifieke dag zijn geweest als persoonlijk dagboek en in dit artikel vertellen we je hoe je deze gegevens kunt raadplegen en beheren.

Selecteer een dag, maand en jaar om de tijdlijn van een andere datum te bekijken. U kunt de plaatsen waar u bent geweest in de Google Maps-tijdlijn bekijken. Er volgt dan een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

U voldoet niet aan de leeftijdsbeperkingen. Afhankelijk van de instellingen van uw camera-app kunnen er bovendien locatiegegevens worden opgenomen in uw foto's, google maps tijdlijn iphone. Er kunnen bijvoorbeeld locatiegegevens worden opgeslagen als onderdeel van uw activiteit op Zoeken en Maps als uw Web- en app-activiteit is ingeschakeld. Als Web- en app-activiteit aanstaat, kunnen locatiegegevens bijvoorbeeld worden opgeslagen als onderdeel van uw activiteit op Google Zoeken en Google Motor scooter 3 wielen autorijbewijs. Tik erop.

Martin Gijzemijter

Meer informatie over hoe u uw locatiegeschiedenis kunt beheren of verwijderen. Google Help. Wordt uw Macbook niet opgeladen? Selecteer een dag, maand en jaar om de tijdlijn van een andere datum te bekijken. Akkoord en door naar Macworld.

Klik op Instellingen    Locatiegeschiedenis inschakelen of Locatiegeschiedenis onderbreken. Je lieve verjaardagswensen voor je geliefde is geplaatst? Vervolgens scroll naar beneden om de locatie-instellingen en ervoor zorgen dat Location Services ON.

Oops… er ging wat mis. Wanneer u Locatiegeschiedenis inschakelt, google maps tijdlijn iphone, tikt u op de tijd, houdt Google uw locatiegegevens en plaatsen bij in uw Google-account. Als u wilt wijzigen hoelang u er was. Tik op Verwijderen. Afsluiten Google Maps blijft veruit de populairste navigatie-app ter wereld.

Controleer voordat u deze functie gebruikt de databundel van uw apparaat.

De tijdlijn wordt steeds slimmer

Vervolgens kunt u verschillende dingen doen, zoals de locatiegeschiedenis verwijderen en zelfs een dag verwijderen.

Als een plaats in de tijdlijn niet klopt, kunt u de locatie bewerken en aangeven wanneer u er was. Dit kan handig zijn om te weten waar we op een specifieke dag zijn geweest als persoonlijk dagboek en in dit artikel vertellen we je hoe je deze gegevens kunt raadplegen en beheren.

Klik nu op uw tijdlijnknop. Tik op Plaats bewerken. Gebruikersnaam: E-mail: Wachtwoord:.

Zie ook:

Het weer morgenochtend arnhem

Transavia handbagage tax free

Suzuki wagon r distributieriem of ketting

Gamma dakraam rolgordijn op maat maken

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Mercy 19.03.2021 04:12
Download onze app en blijf in contact met ons via Facebook, Twitter en Google Plus om meer van dergelijke verhalen te lezen.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site thecamelotresortgoa.com vereist! © thecamelotresortgoa.com 2009-2021