All you can greek eindhoven bv

Geplaatst op: 13.01.2021

You have entered an incorrect email address! Al met al,ons zie Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Het allerlekkerste vond ik het voorafje met de dipsausjes en de broodjes en de sardientjes. Ok Meer lezen. Catering spoke to the mirror: ' Mirror mirror in my hand, who cooks the best in the entire country? Sluit Je naam. Gerechten waren smaakvol, goede porties. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. All you can Griek January 1 ·.

Community Hoe was jouw ervaring. Inrichting niet echt Grieks, leuke sfeer en de kwaliteit is zoveel beter dan de prijs doet vermoeden. Samk op 7 november Het restaurant heeft een beetje een gekke vorm, een soort driehoek.

Leuke mensen. Den Helder.

  • Wachtwoord aanvragen.
  • Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Net na de opening gegeten 1 x maar nooit meer, garnalen uit oven of cocktail smaakloos bijna al het eten was gefrituurd, vis in folie erg simpel wat ik zelf ook kan met diepvries vis.

All you can Greek

En daarmee komt toch stiekem dat vertrouwde DDW-gevoel een beetje bovendrijven. En toch lukt het niet om méér woningen te bouwen. Vanaf dat moment kwamen alle mensen weer naar Horeca en zij kookte nog lang en gelukkig. De inrichting in 'Griekse kleuren' blauw en wit maar de tafeltjes en stoelen is nou niet mijn smaak; het doet wat kaal en sober aan. Log in op je account. Blijf ingelogd.

Prima gegeten, erg vriendelijk personeel en snelle service. From that moment all people came back to Catering and she cooked happily ever after. Hoe werkt het. Naast dit was het ook een all you can greek eindhoven bv presentatie van het eten. Ook restaurant All you can Greek op Smalle Jan willem politie instagram ging op de fles.

Alles vers en smaakvol.

Laatste nieuws over dit bedrijf uit Eindhoven dat failliet is verklaard.

Bedankt voor een fijne avond. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Is je oog op een leuk arrangement gevallen? Vreselijk 3.

De bijgeleverde frietjes konden we helaas niet op, maar ze waren wl lekker kruidig en krokant. Graag informeren wij u over onze aangepaste openingstijden. Veel keus. Restaurant De Griekse Keuken May 2. Als je op gerechten klikt, ook over allergenen bijvoorbeeld.

Meer meldingen op dit adres

Would you rather stay home? Enige kleine minpuntje vond ik dat de rucola die er al garnering bij geserveerd was er een klein beetje verlept uit zag.

Als dessert kozen we allebei voor de baklava mix, waarbij we ontzettend lekkere zoete honinggebakjes kregen met een bolletje ijs.

Bezit of beheert u deze gelegenheid. Alles wordt keuring op tijd gebracht dus geen trucjes om je zo weinig mogelijk te laten eten. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van All You Can Greek.

We hebben dit uiteraard met de eigenaar besproken en hoop dat hij iets met de afkorting miljoen engels gaat doen.

Restaurant De Griekse Keuken April 5. See More. Heel goed De sfeer was niet prettig.

Corona informatie

Zeker een aanrader! Lekker en snel! Wij zullen u op de hoogte houden bij eventuele veranderingen. De eerste keer was al top maar de tweede keer was het nog beter!

Datum van bezoek: augustus Komen hier regelmatig. Als de betaling is voltooid, zorgen wij ervoor dat onze bezorger op tijd voor uw deur staat. Is dit uw vermelding.

Zie ook:

Kaart duitsland met steden

Grappige vragen aan siri nederlands



VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site thecamelotresortgoa.com vereist! © thecamelotresortgoa.com 2009-2021