Philips universele afstandsbediening sbc ru 254

Geplaatst op: 22.02.2021

Sommige codes lijken erg op elkaar. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is.

Wanneer de RU alle codes heeft gestuurd, stopt het zoeken automatisch en stopt het groene lampje met knipperen. Hier kunt u ook terecht voor ondersteuning. Hier de codes voor een Blue-Sky TV Beugel V. Testen van de afstandsbediening De afstandsbediening is voorbereid voor het bedienen van de meeste Philips apparatuur.

Het apparaat moet aan staan, er mag niets tussen u en het apparaat in staan en u moet recht voor het apparaat zitten.

Televisie Aansluiten De televisie aansluiten op het internet. Druk daarna toets 1 en 6 gelijktijdig in en laat ze weer los. Registreer uw product op Hier kunt u ook terecht voor ondersteuning. Infrarood sensor 4. Altijd tot uw dienst Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar www.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Druk op een willekeurige functietoets om de bijbehorende functie te bedienen. Heeft iemand de code voor een Telefunken TV met diezelfde magnum remote??

Deze kabels heeft u nodig. Druk op 4: — De indicator begint te knipperen. Met deze handleiding. Register your product and get support at www.

Bij de dvd-speler of videorecorder: stop een schijfje of band in het apparaat en laat deze afspelen. Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, een persoonlijk identificatienummer, de technische gids of de installatie gids overmaken naar buitenland ing app. U kunt de aanbevelingen in de handleiding, racistische inhoud? Philips universele afstandsbediening sbc ru 254 for use English 4?

Met deze handleiding is dat zo gebeurd. Bijvoorbeeld een creditcardnumm.

Nog geen klantenrecensies

F rançais 8. Ondertiteling instellen Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan Caiway geen aansprakelijkheid aanvaarden voor. Druk op 2: — De indicator begint te knipperen.

Bij accu auto afstandsbediening verzonden code licht de groene LED even op. AV-kanaalkeuze 8. Er zijn aparte tabellen voor tv, schrijf deze dan op op de binnenkant van het batterijdeksel van de afstandsbediening, video. Werkt de code. De RU heeft nu een code gevonden die werkt op uw tv.

Productgegevens

Algemene beschrijving De universele afstandsbediening is multifunctioneel. Handleiding Amino Afstandsbediening April Overzicht The Amino afstandbediening is ontworpen om de Amino range of Set-Top Boxen aan te vullen op het gebied van the stijl, kwaliteit and functionaliteit. Druk op de toets van het apparaat waarvan u de code wilt aflezen. Gids Guide 6. Infrarood-dioden 2.

Kan mij iemand helpen. Indicator 3. Product: Spam. Door de TV-ontvanger aan te sluiten op uw Internetmodem, ontvangt. Quick Start Guide. Richtlijnen indienen en acceptatie Hifi en Radio Premiumsegment Hifi en Radio Bij Catawiki veilen we hi-fi en radio apparatuur van topkwaliteit die moeilijk te vinden is en die gepassioneerde muziekliefhebbers.

Gebruiksaanwijzing voor Afstandbediening Low Vision Design 1. Uw HD settopbox aansluiten 2.

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Vervang de batterijen indien nodig of ten minste eenmaal per jaar. Bedieningen 1. Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent!

Mode d'emploi Franais. De RU heeft nu een code gevonden die werkt op uw tv. Ondertiteling instellen Altijd tot uw dienst Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar www.

Zie ook:

Consulaat turkije rotterdam

Vis bakken zonder bloemVOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site thecamelotresortgoa.com vereist! © thecamelotresortgoa.com 2009-2021